Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Residentie de Markt

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Meierijstad - Veghel
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Smaakvol wonen in veghel
Wonen in alle privacy tussen de bruisende Markt en de serene rust van de oevers van de Aa! In het dorpshart van Veghel wordt deze droom werkelijkheid met de ontwikkeling van nieuwbouwproject Residentie de Markt. De combinatie van levendigheid en natuur maakt het een unieke omgeving om in te wonen.

De karakteristieke gevels aan de prominente marktzijde en de eigentijdse gevels aan de groenrijke parkzijde zorgen voor een verrassende combinatie van klassiek en modern.

De aanblik vanaf de Markt is levendig, dankzij de variatie in de gevels, de dakkapellen, de afwisseling van lichte en donkere contrasten en de ruime loggia’s terwijl vanaf de Aa-zijde gezien de aanblik rustig en gebalanceerd oogt.

Ook binnen biedt het gebouw veel mogelijkheden om de woning volledig naar wens te maken, u zorgt zelf voor de finishing touch!
Voor meer informatie ga naar de projectwebsite www.residentiedemarkt.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Residentie de Markt
Koopwoningen
19
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meierijstad.

Aanmelden