Veghels Buiten - Stevenshoeve

Meierijstad
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Aan de rand van het (nieuwe) woongebied Veghels Buiten worden 20 woningen binnen een erf(buurtschap) gerealiseerd. Deze groot opgezette woningen worden onder karakteristieke architectuur ontworpen en kijken bijna allemaal uit op het groene landschap.

De 20 erfwoningen zijn onderverdeeld in 2 vrijstaande woningen, 2 levensloopbestendige woningen, 8 twee-onder-één-kap-woningen en 8 vier-onder-één-kapwoningen.

Veghels Buiten, een woongebied met de insteek om te recreëren, te spelen en te ontspannen in het groen. Er zijn veel recreatieve- en speelvoorzieningen zoals een trimparcours, trapveldje, speeltoestellen, rabattenbos, vijvers, wandel- en fietspaden, picknickbanden, boomgaarden en nog veel meer.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Veghels Buiten - Stevenshoeve
Start verkoop
2021 (1e kwartaal)
Koopwoningen
20
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meierijstad.

Aanmelden