Veghels Buiten - De Buitengaerd

Meierijstad
Actueel aanbod

€ 345.000,- tot € 590.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
106 - 151m2
Kaveloppervlak
168 - 360m2
Inhoud
421 - 587m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Landelijk en stoer wonen in De Buitengaerd
Aan de rand van het nieuwe woongebied Veghels Buiten ontstaan 20 nieuwe woningen binnen een erfbuurtschap. Deze ruim opgezette woningen krijgen een karakteristieke architectuur, waarbij bakstenen gevels afgewisseld worden met houten gevelbekleding en houten spanten. De uitstraling is landelijk, stoer en past perfect in de omgeving.

Woningaanbod
De 20 erfwoningen zijn onderverdeeld in 2 vrijstaande woningen, 2 levensloopbestendige woningen, 8 twee-onder-één-kap-woningen en 8 vier-onder-één-kapwoningen.
Ze staan prachtig in het groen en kijken bijna allemaal uit op de weilanden, het landschap en worden omarmd door een grote dubbele bomenrij.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Veghels Buiten - De Buitengaerd
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
20 (waarvan 20 beschikbaar)
Prijs
€ 345.000,- tot € 590.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meierijstad.

Aanmelden