Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Kloosterkwartier Veghel

Meierijstad - Veghel
Actueel aanbod

€ 395.000,- tot € 555.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
147 - 193m2
Kaveloppervlak
376 - 679m2

Over dit project

MIDDEN IN HET CENTRUM VAN VEGHEL, ACHTER HET PRACHTIGE HISTORISCHE KLOOSTER ONTWIKKELT ZENZO MAATSCHAPPELIJK VASTGOED DE KLEIN­SCHALIGE NIEUWE WOONWIJK KLOOSTER­KWARTIER, BESTAANDE UIT RIJWONINGEN, HOEKWONINGEN, TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN, VRIJSTAANDE WONINGEN EN APPARTEMENTEN MET EEN MOGELIJKHEID VOOR AFNAME VAN ZORGARRANGEMENTEN. KLOOSTERKWARTIER LIGT PRECIES TUSSEN HET CENTRUM EN DE POPULAIRE VIJVERWIJK IN. HET BESTE VAN TWEE WERELDEN! RUSTIG, RUIM EN GROEN WONEN, MAAR DAN WEL HARTJE VEGHEL. EEN BIJZONDER EN GOED DOORDACHT PROJECT WAAR HET ERG GOED TOEVEN WORDT!

• BIJZONDER FRAAIE ARCHITECTUUR
• RUIME KAVELS
• GROEN WONEN IN HET HART VAN VEGHEL
• DIVERSE WONINGTYPES
• KLEINSCHALIG PROJECT VAN HOGE KWALITEIT

KLOOSTERKWARTIER IS GELEGEN OP HET VOORMALIG ZIEKENHUISTERREIN BERNHOVEN EN IS IDEAAL GESITUEERD TUSSEN HET CENTRUM EN DE POPULAIRE VIJVERWIJK. EEN WIJK MET UITSTRALING, VEEL GROEN EN RUIMTE. OOK UITVALSWEGEN ZOALS DE A50 EN N279 ZIJN GOED EN SNEL TE BEREIKEN.
DE VIJVERWIJK IS NIET VOOR NIKS EEN ZEER POPULAIRE WOONWIJK. DE BREDE STRATEN, VRIJSTAANDE WONINGEN EN HET VELE GROEN GEVEN DE WIJK ZIJN PRACHTIGE UITSTRALING. EEN BETERE WOONPLEK KUN JE JE NIET WENSEN VOOR JE GEZIN. KINDEREN HEBBEN HIER ALLE RUIMTE OM BUITEN TE SPELEN. SCHOLEN, KINDEROPVANG, SPORTVERENIGINGEN EN VOORZIENINGEN ZIJN IN DE DIRECTE OMGEVING. JE WOONT HIER RUSTIG MAAR STAAT BINNEN ENKELE MINUTEN LOPEN MIDDEN OP DE GEZELLIGE MARKT. OOK NOORDKADE IS DICHTBIJ.
ALS JE KIEST VOOR EEN VAN DE FANTASTISCHE WONINGEN IN KLOOSTERKWARTIER, DAN HOEF JE GEEN CONCESSIES TE DOEN. HIER HEB JE ALLES; EEN RUSTIGE GROENE WOONOMGEVING MET HEEL VEEL BUITENSPEELRUIMTE VOOR DE KIDS EN ZOWEL NATUUR, CULTUUR ALS STADSE GEZELLIGHEID OP LOOPAFSTAND. BETER DAN DIT KUN JE HET NIET WENSEN.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kloosterkwartier Veghel
Koopwoningen
37
Prijs
€ 395.000,- tot € 555.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meierijstad.

Aanmelden