Mooi Wonen Veghels Buiten

Meierijstad - Veghel
Actueel aanbod

€ 469.900,- tot € 499.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
134 - 158m2
Kaveloppervlak
307 - 509m2
Inhoud
547 - 633m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

MOOISTE PLEKJES
Slechts 6 bijzondere woningen worden aangeboden op mooie plekjes in "De Kloostertuinen" in Veghels Buiten. Plekjes met tuinen zonder einde en vergezichten over het Brabants landschap. Hier ga je je thuisvoelen.

HOGE KWALITEIT
De 4 vrijstaande en 2 halfvrijstaande woningen van Mooi Wonen zijn gewoon beter dan andere nieuwbouwwoningen. En dat zie je aan alles. De architectuur van Bedaux de Brouwer Architecten is bijzonder, gedetailleerd en past naadloos in haar omgeving. De gekozen materialen zijn kwalitatief hoogwaardig. Vooral de ambachtelijk geproduceerde steen, geeft het geheel een rijke uitstraling. Denk verder bijvoorbeeld aan stompe binnendeuren en glad afgewerkte plafonds.

HET ALTERNATIEF VOOR ZELFBOUW
Als je geen tijd hebt om zelf je nieuwe woning te ontwerpen en laten bouwen of niet voor financiële verrassingen wilt komen te staan, zijn de woningen van Mooi Wonen hét alternatief. Om jou zoveel mogelijk vrijheid te geven, zijn alle woningen van Mooi Wonen zeer flexibel. Wil je de keuken gericht aan de straatkant of juist aan je tuin? Aan jou de keuze! Op de begane grond heb je naast vele opties ook verschillende mogelijkheden om uit te breiden. Denk aan slapen op de begane grond, extra woonruimte of een garage. Wil je het toch net iets anders? Onder jouw regie ontwerpen we samen de indeling die het beste bij je past.
Op eigen terrein heb je sowieso een parkeerplaats voor minimaal 2 auto's.

In de achtertuin van de woningen in de Brouwerij (De Hoeve en het Pakhuis) heb je ook nog de mogelijkheid een garage of tuinhuis te realiseren. Passend in de stijl van het huis. Ook de Begijnhofwoningen bieden je veel mogelijkheden. Verschillende uitbouwen achter je tuinmuur zijn reeds uitgewerkt. Een berging, garage, extra tuinkamer of een slaap- en badkamer op de begane grond. Het is aan jou! En met verschillende pakketten maak je je woning bijvoorbeeld gasloos of nog luxer.
De woningen zijn allemaal gelegen op mooie plekjes aan de rand van De Kloostertuinen, met fraai uitzicht over het Brabants landschap.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mooi Wonen Veghels Buiten
Koopwoningen
6
Prijs
€ 469.900,- tot € 499.900,-
Type woningen
Vrijstaand

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meierijstad.

Aanmelden