Mooi Wonen Veghels Buiten

Meierijstad - Veghel
Actueel aanbod

€ 510.000,- tot € 540.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
150 m2
Kaveloppervlak
318 m2
Inhoud
616 m3
Aantal kamers
5

Over dit project

MOOISTE PLEKJES
Slechts 6 bijzondere woningen worden binnenkort aangeboden op de mooiste plekjes in "De Kloostertuinen" in Veghels Buiten. Plekjes met tuinen zonder einde en vergezichten over Veghels Buiten. Hier ga je je thuisvoelen.

HOGE KWALITEIT
De 4 vrijstaande en 2 halfvrijstaande woningen van Mooi Wonen zijn gewoon beter dan andere nieuwbouwwoningen. En dat zie je aan alles. De architectuur is bijzonder, gedetailleerd en past naadloos in haar omgeving. De gekozen materialen zijn kwalitatief hoogwaardig. Vooral de ambachtelijk geproduceerde steen, geeft het geheel een rijke uitstraling. Denk verder bijvoorbeeld aan stompe binnendeuren en glad afgewerkte plafonds.

FLEXIBELE INDELING OP BEGANE GROND
Is het je wens om een slaap- en badkamer te hebben op de begane grond, of wil je daar alleen nog maar de voorzieningen voor hebben met het oog op de toekomst? Heb je liever een aparte eetkamer, speelkamer of kantoor of kies je er toch voor om die ruimte bij de woonkamer te betrekken?
Alle woningen van Mooi Wonen zijn wat betreft indeling zeer flexibel. We hebben al een paar voorbeelden gemaakt, maar wil je het toch net iets anders? Samen met jou ontwerpen we de indeling die het beste bij je past.
Wil je de keuken gericht aan de straatkant of juist aan je tuin? Geef je voorkeur aan want het kan allebei. Op de begane grond bevindt zich een heerlijke tuinkamer met openslaande deuren waar je extra ruimtes realiseert zonder uit te bouwen.
Ook een garage behoort tot de mogelijkheden. Op eigen terrein heb je sowieso een parkeerplaats voor minimaal 2 auto's.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mooi Wonen Veghels Buiten
Koopwoningen
6
Prijs
€ 510.000,- tot € 540.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meierijstad.

Aanmelden