Lokaal nieuws maandag 26 november 2018

Waar vind ik een hypotheekadviseur?

Een hypotheek is een lening waar u een koophuis mee financiert. De voorwaarden maken het verschil. Kunt u de hypotheek tussentijds gratis aanpassen? Mag u extra aflossen? Is de afgesproken hypotheekrente mee te verhuizen naar een ander huis? Zodra u deze zaken gaat meewegen, omvat een gedegen advies meer dan alleen de laagste hypotheekrente.

In een goed hypotheekadvies van een adviseur zit heel wat uur aan reken- en begrotingswerk. De adviseur is zelf volledig verantwoordelijk voor de juistheid van het advies en daarvoor worden kosten in rekening gebracht.

Van Kuringe Adviesgroep vraagt klanten om hun ervaringen te delen middels reviews op het onafhankelijk consumentenplatform Advieskeuze.nl. Daarmee maken we de klanttevredenheid van klanten inzichtelijk voor andere consumenten en kunnen we onze dienstverlening blijvend verbeteren. Op dit moment zijn op Advieskeuze.nl al bijna 5.000 financieel dienstverleners, makelaars en notarissen actief. Daarnaast staan op het platform ruim 80.000 gecontroleerde reviews. Een overzicht van de reeds geplaatste reviews over Van Kuringe Adviesgroep kunt u hier lezen.

Van Kuringe Adviesgroep
Verzekeringen – Hypotheken – Makelaardij - RegioBank

Eerschotsestraat 72
5491AD Sint Oedenrode
info@vkgroep.nl
www.vkgroep.nl

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meierijstad.

Aanmelden