Specialisten

Hout en vloerverwarming? JA! natuurlijk.

Jaren lang koos men vaak voor een houtenvloer voor de warmte en sfeer. Een houtenvloer voelt altijd warmer aan dan bijvoorbeeld een tegelvloer. Tegenwoordig kunnen andere producten in combinatie met vloerverwarming ook een prettige warmte afgeven, maar de combinatie hout en vloerverwarming blijft ongeëvenaard!

Nieuwe moderne producten.

Door nieuwe trends, hogere milieu eisen en niet te vergeten een hoger wooncomfort komt er steeds meer vloerverwarming voor. Zo worden bijna alle nieuwbouw woningen tegenwoordig uitgerust met vloerverwarming, en misschien zelfs ook al vloerkoeling, en wordt er bij verbouwingen steeds meer vloerverwarming aangebracht. Om de toepasbaarheid van houtenvloeren hoog te houden zijn alle vloeren mee veranderd met de tijd. Zo is bijna elke houtsoort toepasbaar op vloerverwarming en -koeling, en zijn er speciale flexibele lijmen en producten ontwikkeld om perfect toe te passen in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling.

Bauwerk parkett

Naast dat vele vloeren toepasbaar zijn op vloerverwarming en vloerkoeling is Biggelaar Parket ook leverancier van de Zwitserse producent Bauwerk Parkett. Omdat in Zwitserland en zijn buurlanden al vele jaren vloerverwarming wordt toegepast heeft Bauwerk zich hier volop in gespecialiseerd. Zo heeft Bauwerk meerdere producten speciaal ontworpen om de opbouwdikte zo laag mogelijk te houden, en voeren zij de top aan met de aller laagste warmteweerstand van tegenwoordig. Dit is weer een groot pluspunt bij alle nieuwbouw woningen waar de energie zuinigheid een zeer belangrijk thema is.

Onderhoudsvriendelijk.

Naast het steeds makkelijker wordende onderhoud worden er steeds meer producten ontwikkeld welke bijna onderhoudsvrij, of zelfs geheel onderhoudsvrij zijn. Zo heeft Bauwerk Parkett al enkele jaren een onzichtbare lak ontwikkeld welke zeer slijtvast is. Daarnaast komen steeds meer laminaatvloeren met een waterbestendige coating. Deze vloeren zijn ook prima toe te passen in combinatie met vloerverwarming en -koeling en volledig vrij van onderhoud.

Ook de nieuwe trends in PVC vloeren worden met alle gemak toegepast op vloerverwarming. De vele houtdecors zijn bijna niet meer van echte houten planken te onderscheiden en bieden een zeer hoge slijtvastheid! Ook PVC vloeren zijn vrij van onderhoud.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd geraakt? Kom dan gerust eens langs in onze ruime showroom aan de Rembrandtlaan 1 in Veghel om te kijken welke vloer het best bij uw wensen past.

 

Biggelaar Parket.

Rembrandtlaan 1

5462CJ Veghel

www.biggelaarparket.nl

info@biggelaarparket.nl

0413-363497

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.